Verkoopstyling
Danielle Overmars
Gaelstraat 7
2013 CE Haarlem
06 1192 7550
info@suiteverkoopstyling.nl

Extra diensten

Fotoreportage
Het is van groot belang om uw huis met een professionele fotoreportage te presenteren op de woningmarkt. Uit onderzoek is gebleken dat een goede fotopresentatie op internetsites sneller tot een bezichtiging leidt.

Inrichten leegstaande woning
Staat uw huis leeg? Leegstaande woningen zijn moeilijker te verkopen. Suite verhuurt meubels en woonaccessoires voor het inrichten van leegstaand onroerend goed of modelwoningen. Wij kunnen ook reparaties, schilderwerk of andere klussen voor u uitvoeren.
 
 
2D en 3D plattegronden

Uw woning kan door ons op schaal getekend worden in een 2D plattegrond om  inzichtelijk te maken op welk verschillende manieren het huis in te delen is.

Suite kan ook een 3D animatie van uw woning maken. In sommige gevallen is het aan te raden om een aspirant koper de diverse mogelijkheden van het object te laten zien, zonder dat deze daadwerkelijk uitgevoerd worden. Denk hierbij aan een nieuwe keuken, badkamer, het doorbreken van muren of het plaatsen van openslaande tuindeuren.


Design by Link Design, Amsterdam  |  disclaimer  |  algemene voorwaarden  |  House of Kiki gecertificeerd  |  lid van CNVV